Gipszkarton álmennyezet előnyei

Napjainkban a szigetelés az egyik legfontosabb lépése a ház építésének, tervezésének. A gipszkarton rendkívül jó hang- és hőszigetelő tulajdonságai miatt egyre gyakrabban alkalmazott anyag házak szigetelésére, álmennyezet építésére. A gipszkarton szigetelés esetén a ház falait is óvhatjuk a hőmérséklet ingadozása következtében kialakult repedésektől.

gipszkarton alkalmazása esetén nem szükséges kifúrni a falakat azért, hogy a vezetékeket esztétikusan elrejtsük, elég a gipszkarton és a fal között helyet hagyni és ott elvezetni őket. Ezzel a felesleges törmelékektől is óvjuk otthonunkat, hiszen nem szükséges vésni a falakat. A gipszkarton falakat azonnal lefestheti, tapétázhatja, nem szükséges a téglafal száradására várnia. Emellett gipszkarton szigetelés kialakításával egy igazán környezetbarát megoldást választ, hiszen nincsen benne semmilyen káros anyag, amely veszélyes lehetne Ön és családja egészségére.

Ha Ön is szeretne egy pénztárcabarát megoldást álmennyezet kialakítására, válassza a gipszkarton szigetelést! Forduljon hozzánk szigetelési ötleteivel, mi segítünk otthonát környezetbaráttá alakítani!

 

Rigips, Norgips, Halltex

A következő gyártók termékeit forgalmazzuk