Lábazati díszítő vakolat

lábazati díszítő vakolat egy vizes, műgyanta alapú anyag, melyet a gyártók használat készen kínálnak a felhasználóknak. A vakolatok között létezik a finomszemcsés és középszemcsés változat, amely márványőrlemény darabokat tartalmaz.

A színes díszítő vakolatok megannyi pozitív tulajdonsággal rendelkeznek, melyeknek köszönhetően kitűnő módon felhasználható belső tereken: lépcsőházak, folyosók díszítésére, vagy külső tereken: épületek, támfalak és kerítések díszítésére.

Pozitív tulajdonságok:

  • Dekoratív
  • Ellenáll a mechanikai behatásoknak
  • Fagyálló
  • Vízálló

A felhasználási megoldások között igen elterjedt, hogy a díszítő vakolatot a lábazati hőszigetelési rendszer kialakítása közben, mint külső réteget alkalmazzák, valamint fedővakolatként használják. Azonban vízszintes vagy szinte vízszintes, illetve vizes, nedves felületeken nem javasolt a használata.

lábazati díszítő vakolatok számos színben elérhetőek, így mindenki megtalálhatja az ízléséhez legközelebb álló megoldást. Tekintse meg termékeinket, melyek kizárólag a legmegbízhatóbb gyártóktól származnak.

 

Forgalmazott márkák: Düfa, Jub, Thermotek, Dryvit, Baumi, Revco, Sakret, Weber, Fittcolor, Mapei, Masterplast, Lasselsberger-Knauf

Webáruházunk vakolatai

A következő gyártók termékeit forgalmazzuk