Milyen tapétát válasszunk?

Sokan félnek a tapéta mellett dönteni, mert tartanak attól, hogy le fog válni a falról, hamar kikopik, elveszíti szépségét. Azt is igen komoly feladat eldönteni, hogy milyen legyen a színe, típusa. Mintás legyen vagy egyszínű? Összeszedtünk a különböző tapéták előnyeit, így mindenki maga választhatja ki a neki megfelelőt.

Papír: általában a felső színes papírréteghez hozzáragasztanak még egy papírréteget, minimális víztaszító rétegének köszönhetően finoman lemosható. Műanyag: a korszerű gyártási eljárásoknak köszönhetően dekoratív, tartós, jól tisztítható, tapétacsere esetén a felső műanyag réteg lehúzható, és a falon maradó papírréteg jó alap lesz a az újratapétázáshoz.

Vinyl: tartós falburkoló, mely elegáns selyemfényű, vagy matt, újratapétázásnál az alsó papírréteg a falon maradva hasznosítható. Gyapjúrostos: környezetbarát falburkoló, mely textilszálakat és cellulózt tartalmaz, egyszerűen, gyorsan felrakható házilag, a fal mozgása esetén nem reped meg, mivel lélegző, páraáteresztő, így nem penészedik.

További információért forduljon hozzánk bizalommal!

Betűkivágás

Üzlete, irodája látványos dekorációját keresi? Reklámkampányának kellékeit kívánja beszerezni? Kiállítási standja feliratozását szeretné megoldani? A megoldás: betűkivágás.

Ha egyszerű feliratokat szeretne sík, vagy akár ívelt felületre, akkor jó helyen kopogtat. Számos faldekorációs eszközeink közül a betűkivágást elsősorban cégek részére, reklám- vagy grafikai stúdióknak, valamint kiállítás- és rendezvényszervezőknek ajánljuk. A rendelkezésre álló színek széles palettája révén mindenki megtalálhatja a megfelelőt feliratának elkészíttetéséhez.

betűkivágáshoz először a célnak megfelelő minőségű és élettartamú öntapadós fóliát kell kiválasztani, illetve a hozzá stílusban és hangulatban illő színt. A legyártott öntapadós betűk számos lehetőséget biztosítanak: használhatja reklámfeliratként, kirakat- és autó dekorációként, faltetoválásként, időszakos feliratokként (pl. ünnepek, leárazások idejére). A táblára, plexire, üvegre, autóra és különféle falfelületekre, akár molinóra felragasztható feliratok esetében kültéri helyszínen is több éves élettartammal számolhat.

Legyen szem előtt betűreklámjával, dekorációjával!

Amit a fallazúrról érdemes tudni

Egyre elterjedtebb a fallazúr használata, ami kiemeli a falfelületeket. Ezek félig áttetsző festékek. A fallazúrokat különböző színekkel keverhetjük ki, majd felvihetjük a falra, ezáltal különleges színe lesz. A kikeverésnél arra érdemes figyelni, hogy teljesen csomómentes legyen.

Ha már festett falra visszük fel, akkor nem ad tökéletes fedést. Így több rétegű lesz, és ahogy ráesik a fény, mindig másképp veri vissza. Ezáltal mindig másfajta háromdimenziós hatást ad. Ettől lesz egyedi és különleges a fallazúrralkezelt fal. Ha visszatörléses módszer használunk a készítésénél, akkor sietnünk kell az eldolgozással, különben látszani fognak az átfedések.

Kevésbé fog megragadni rajta a por, hosszantartó tiszta hatást biztosít. Rengeteg módszert lehetne felsorolni a fal lazúrozására. Párat kiemelve:

 • felvihetünk több színt egymás után
 • különböző eszközökkel dolgozhatunk: szivaccsal, ecsettel, ronggyal, stb.
 • ha fallazúr viasszal készítjük, akkor vízálló lesz és fürdőszobákban is alkalmazható

Hatását jól fokozhatjuk, ha több réteggel dolgozunk. Így még különlegesebb hatást érhetünk el.

Keressen fel minket, hogy Önnek is egyedi és különleges hatású fala legyen!
Falmatricák
A fárasztó hétköznapok rohanó kavalkádja után jól esik hazatérve a kellemes és meleg otthoni környezetben kipihenni magunkat barátaink, szeretteink körében. A nyugtató és komfortos légkör alapvető feltétele, hogy a belső terek hangulata, szín- és mintavilága, valamint a berendezési tárgyak is tükrözzék a tulajdonos ízlését és személyiségét.

Falmatricák

Egy lakás legmeghatározóbb részei a falak, hiszen nagy felületen képviselnek egy adott megjelenést, ezért dekorálásuk jelentősen befolyásolja otthonunk hangulatát. Manapság számos kreatív és klasszikus megoldás áll rendelkezésünkre a falfelületek kialakításához, melyek között az egyik legmodernebb és esztétikusabb lehetőség a falmatricák alkalmazása.

Falmatricák előnyei:

 • Bármilyen falfelületre felhelyezhetőek.
 • Könnyen és gyorsan, különösebb szaktudás nélkül felragaszthatóak.
 • Megannyi forma, minta és méret elérhető, melyek között mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő darabokat.
 • Kedvező áron kaphatóak.

Válasszon Ön is egyedi dekoratív falmatricát otthonába és varázsolja olyanná lakását, amilyet megálmodott! Falmatricáinkkal kapcsolatban bővebb tájékoztatásért és információkért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

Tartós faldekoráció: A fallakkok

Otthonunk esztétikus és hangulatos kialakítása során elsődleges szerepet kapnak a falak és a különböző színes, dekoratív vagy kreatív faldekorációk, minták, melyek különböző technikákkal és dekorációs kellékek segítségével készülhetnek, azonban az elkészült falfelületek tartós, időtálló kezelésről is gondoskodni kell.

beltéri falfelületek védelme érdekében régóta alkalmazott megoldást kínálnak a fallakkok, melyek számos előnnyel rendelkeznek:

 • faldekorációk számára hosszantartó védelmet nyújt a károsító hatásokkal szemben.
 • Esztétikus és ízléses falfelületeket hozhatunk létre a lakkozás segítségével bármilyen helyiségben.
 • Megóvja a falfelületeket a porosodástól.
 • Könnyen tisztíthatóvá válnak a falak, melyek víz és tisztítószer segítségével is tisztántarthatóvá válnak.
 • A színes falfelületek árnyalatait esetenként megváltoztathatja a lakkokozás, azonban jó minőségű diszperziós beltéri falfestékekkel bármikor átfesthetőek.

Minőségi és tartós fallakkokért tekintse meg weboldalunk termékkínálatát, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésre!

Miért érdemes a tapétázás mellett döntenünk?

Szeretné felújítani lakását? Megunta a falak régi színét vagy csak ráférne a lakásra egy kis változatosság? A falak újjá varázsolására, dekorálására nem csupán a festék alkalmas, hanem a tapéta is. Ha az elhatározás megvan, már csak a megfelelő színről és mintáról kell dönteni.

Válasszon a legújabb trendek kínálatából és öltöztesse otthonát divatos színekbe! A domináns színek ebben az évben egyértelműen a lila és a mustársárga. Ezek a színek akár egymással is nagyszerűen kombinálhatóak, attól függően, hogy milyen hangulatot szeretnénk teremteni: vidám, dekadens, visszafogott vagy elegáns.

Ha tartósabb megoldást szeretnénk a falfestéknél, érdemes a tapétát választanunk, mely nem csak nagyszerű megoldás a fal dekorálására, de akár hosszabb ideig is képes ellenállni a mindennapos használatnak. A tapétaköltséghatékony, egyszerűen érhetünk el vele látványos eredményt, eltakarja a fal hibáit és a napjainkban használatos darabok már könnyen felrakhatóak.

Válasszon a népszerű élénk színekből és látványos mintákból, otthona egy szempillantás alatt megtelik élettel! Bővebb tájékoztatásért forduljon hozzánk bizalommal!

Forgalmazott gyártók termékei: Rasch, Metylan, Waltex, Eugrana, Tasso, Jub, Sniezka, Tikkurila

A KÖVETKEZŐ GYÁRTÓK TERMÉKEIT FORGALMAZZUK